Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

PROFIL

Med etableringen af DanAutomation i februar 2007 så et nyt firma dagens lys. En drøm var blevet til virkelighed.

Hos DanAutomation er vores holdning, at tilgangen til opgaverne skal afspejle den nysgerrighed og entusiasme, der skabte firmaet. Nysgerrigheden er nødvendig, for at se nye muligheder og nye kreative løsninger. Entusiasmen er den drivkraft, der skal omsætte de mange ideer til praktiske og anvendelige løsninger. En løsning, der er udviklet på basis af disse stærke kræfter, vil nemlig altid være den bedste og mest innovative - både nu og i fremtiden.

DanAutomations to hovedprodukter er: Styringsløsninger til automations-opgaver og kvalitetssikring af montage-, samle- og plukke-/pakkeprocesser. 

Styringsløsninger

Styringsløsninger til alle slags automationsopgaver kræver kompetence på højt niveau. Det har vi. Behovene for styringsløsninger er aldrig ens. Det ved vi. Mere end 20 års erfaring giver os en solid baggrund for, at løse komplicerede og unikke opgaver i alle brancher.

Kvalitetssikring

Sikring af fremstillings- og montageprocesser er vores andet speciale. Som mennesker laver vi uundgåeligt fejl. Kvalitetskontrol og fejlsikring i forbindelse med produktion er derfor et ressourcekrævende område. Men sådan behøver det ikke være. Vi har udviklet et system, der minimerer risikoen for menneskelige fejl. Fordelene er indlysende. Minimering af omkostninger, mindre oplæring, færre reklamationer – listen er næsten uendelig.

Har du ideen, så har vi løsningen!

"I vores konstruktive projektsamarbejde med DanAutomation ApS kan vi kun udtrykke vores tilfredshed med dem som underleverandør hvor vi som regel altid tager udgang i kundens kravspecifikation hvor kvalitet, funktionalitet, leveringsevne, service og pris er af allerhøjeste betydning."

- Christian Olsen, produktionstekniker, Danfoss A/S

Danautomation ApS - Damgade 89 - 6400 Sønderborg Telefon: +45 70 25 51 51 - info@danautomation.dk
Tillad de cookies der er nødvendige samt Google Fonts. Dette er krævet for at vise siden