DanAutomation ApS

Profil

Med etableringen af DanAutomation i februar 2007
så et nyt firma dagens lys. En drøm var blevet til virkelighed

 

Hos DanAutomation er vores holdning, at tilgangen til opgaverne skal afspejle den nysgerrighed og entusiasme, der skabte firmaet. Nysgerrigheden er nødvendig, for at se nye muligheder og nye kreative løsninger. Entusiasmen er den drivkraft, der skal omsætte de mange ideer til praktiske og anvendelige løsninger. En løsning, der er udviklet på basis af disse stærke kræfter, vil nemlig altid være den bedste og mest innovative - både nu og i fremtiden.


DanAutomations to hovedprodukter er: Styringsløsninger til automations-opgaver og kvalitetssikring af montage-, samle- og plukke-/pakkeprocesser. 


Styringsløsninger til alle slags automationsopgaver kræver kompetence på højt niveau. Det har vi. Behovene for styringsløsninger er aldrig ens. Det ved vi. Mere end 20 års erfaring giver os en solid baggrund for, at løse komplicerede og unikke opgaver i alle brancher.

Sikring af fremstillings- og montageprocesser er vores andet speciale. Som mennesker laver vi uundgåeligt fejl. Kvalitetskontrol og fejlsikring i forbindelse med produktion er derfor et ressourcekrævende område. Men sådan behøver det ikke være. Vi har udviklet et system, der minimerer risikoen for menneskelige fejl. Fordelene er indlysende. Minimering af omkostninger, mindre oplæring, færre reklamationer – listen er næsten uendelig.

 

Har du ideen, så har vi løsningen!